Realitzarem una ruta amb bicicleta elèctrica rodejant la Badia del Fangar fins a Can kensho, on gaudirem d’una visita guiada per l’obrador de Kensho Sake, el primer sake mediterrani elaborat amb Arròs del Delta de l’Ebre.

A la visita gaudirem d’una explicació sobre la cultura de l’arrós i el procés de creació del sake + la cata de productes Kenshô: 4 sakes, amazake i tapes veganes amb miso.

Es tracta d’un recorregut amb bicicleta elèctrica en mig dels arrossars fins al mar, rodejant la Badia del Fangar. Descobrirem una gran diversitat d’ocells aquàtics que conviuen entre l’aigua dolça i salada formant aquest entorn inhòspit del parc natural.

La ruta ens porta a Can Kensho, on gaudirem d’una visita guiada per l’obrador de Kensho Sake, el primer sake mediterrani elaborat amb Arròs del Delta de l’Ebre. Gaudirem d’un tast del propi sake junt amb ostres cultivades a la badia del Fangar.

icona_ruta1 Recorregut amb bicicleta: 30 km
Recorregut dels productes: 100% Km 0.

Inici:
Centre DELTACLETA.

Itinerari:
Masia de la Torra - Carretera de la Marquesa - Camí vora la badia del Fangar - Port de Illa de Mar - Aiguamolls de depuració – Lo Goleró - Bassa de Les Olles – Passeig marítim de l’Ampolla – Can Kensho (visita ) – Platja de l’Arenal – camins rurals fins a la Masia de la Torra.

Arribada:
Centre DELTACLETA.

Horari:
Tots els dies de 10h a 14h

Preu: 38€ per persona  Cal reserva prèvia