DELTACLETA és un centre cicloturístic que ofereix una experiència única amb bicicleta al Parc Natural del Delta de l’Ebre a través d’una gran diversitat de rutes cicloturístiques per gaudir d’un paisatge privilegiat durant tot l’any.

La nostra gama de bicicletes de lloguer faciliten recórrer els entorns naturals i zones protegides en família, en parella o en amics i amigues, podent escollir entre bicicletes de Trekking, Gravel i bicicletes elèctriques per a qualsevol edat i condició física.

El nostre servei us permet anar guiats mitjançant GPS o App Mòvil amb rutes marcades per a tots els gustos i nivells. Oferim també guiatges de natura personalitzats, per a particulars i empreses, així com rutes temàtiques i de varis dies.

Totes les nostres bicicletes estan equipades amb alforges perquè t’oblidis de la motxilla, disposant també d’accessoris per als més petits i un tàndem per als més atrevits.

Gràcies a un mitjà de transport respectuós amb l’entorn, descobriràs en silenci els detalls i les curiositats de l’ornitologia observant de prop la biodiversitat d’aus i espècies protegides.

Tria la teva ruta ideal pel teu viatge de descoberta al Delta de l’Ebre.

DELTACLETA, 100% Cicloturisme !!!

Delta_2
Delta_1