Totes les rutes en bicicleta són circulars i estan dissenyades per una jornada placentera, contemplant les parades idònies per observar els ocells des dels diferents aguaits i el descans per l’àpat del migdia. També es poden realitzar amb una mitja jornada, segons el ritme o la distància de la ruta que trieu.

En cada recorregut coneixeràs la diversitat d’ecosistemes que conviuen en un mateix paisatge natural: riu, mar, badies, platges, dunes, salobrars, llacunes i grans extensions de camps de conreu d’arròs, en resum... l’essència del Delta de L’Ebre.

Les rutes són autoguiades per mitjà d’un GPS o App. Mòbil, també amb el suport d’un mapa que us proporcionem al centre. També es poden realitzar amb l’acompanyament d’un guia de natura per entendre la fragilitat d’aquest ecosistema i les curiositats que amaga. La ruta del Far de la punta del Fangar només es pot realitzar de forma guiada i amb les bicicletes Fat Bike.

Amb tot això també et donem la possibilitat de “tastar” les nostres rutes temàtiques i organitzar un itinerari de varis dies amb els nostres “petits viatges” en bicicleta, l’essència del cicloturisme.

Atreveix-te!

Mapa general de rutes