Des d’un entorn únic envoltats de camps d’arròs realitzareu un recorregut agradable en bicicleta en el que gaudireu d'un còmode carril bici fins la desembocadura d’un dels rius més importants a l’estat espanyol, amb els seus 910km de recorregut. Un cop allí, sentirem la fusió entre el riu i el mar amb tot el seu esplendor paisatgístic. És la ruta ideal per combinar bicicleta i platja, coneixent l’essència de les platges salvatges amb les seves espectaculars dunes plenes de vegetació.

icona_ruta3 33 km

Inici:
Centre DELTACLETA.

Itinerari:
Masia de la Torra - Camí del riuet fondo - Carretera secundària del canal de l’esquerra de l’Ebre – Can Casanova - Carril bici – Granja Luisiana – Carril bici – Xiringuito del Port - Camí fluvial fins a la desembocadura del riu Ebre - Mirador del Zigurat – Llacuna del Garxal - Passeig marítim de Riumar - Salats del “Niño perdido” - Bassa de l’Arena - Camí del Toll - Desaigüe de Nassos - Desaigüe del Rompent – Carretera de la Marquesa cap ala Masia de la Torra.

Arribada:
Centre DELTACLETA.

Punts d'interès:
Desaigües naturals - Port fluvial de Deltebre – Desembocadura amb vistes a la Illa de Buda i Sant Antoni – Llacuna del Garxal – Dunes amb vegetació halòfila – Les casetes rurals dels arrossars.

Wikiloc


Desembocadura de l'Ebre