Creuarem el Riu Ebre en bicicleta per conèixer les dos llacunes més grans del Parc Natural , amb una de les reserves més importants d’aus aquàtiques i limícoles del sud d’Europa. Una ruta en bicicleta que discorre per un del racons més emblemàtics del Delta de l'Ebre . Podrem visitar 4 pobles i el filtre verd de l’Embut, uns arrossars reconvertits en aiguamolls que serveixen de refugi de moltes espècies d’aus protegides.

icona_ruta1 43 km

Inici:
Centre Deltacleta.

Itinerari:
Masia de la Torra – Ctra. TV3451 – Deltebre – Passeig fluvial- Pont lo Passador- Sant Jaume d’Enveja – Camí fluvial – Els Muntells – Urb. Els Eucaliptus – Camí de baladres – Carril bici de la Tancada – Aiguamolls de depuració – l’Embut – Museu Casa de Fusta – L’encanyissada - Partida de l’encanyissada – Camí de Pescadors – Balada – Camí de sirga - Pont lo passador –Deltebre – Cementiri – Camí Sacanella – Masia d la Torra.

Arribada:
Centre Deltacleta.

Punts d'interès:
Arròs molí de Rafelet – Pont lo passador – Centre d’interpretació de les Barraques – SEO Birdlife Riet vell – Platja eucaliptus – Miradors Parc Natural – La Casa de Fusta –Poblenou del Delta.

Wikiloc

Summary
Service Type
Ruta del Mara les Llacunes