Ruta en bicicleta que creua el riu Ebre pel Pont Lo Passador i enfila el camí de sirga que uneix la Illa de Buda amb Amposta fins els Ullals de Baltasar, un ecosistema únic degut a les surgències d’aigua dolça que afloren a la superfície. L’itinerari arriba fins la part nord de l’Encanyissada on gaudirem d’una gran riquesa faunística i paisatges insòlits, fins la població de Sant Jaume d’Enveja i Deltebre. Ruta llarga per a qui tingui ganes de pedalar i fer-se una idea de la gran extensió de conreu d’arròs que habita i conviu entre el riu i les basses deltaiques.

icona_ruta3 48 km

Inici:
Centre DELTACLETA.

Itinerari:
Masia de la torra – Deltebre - Pont lo Passador – Sant Jaume d’enveja - Camí de sirga – Balada – Amposta – Camí de la sèquia de senyora –Ullals de Baltasar – Camí de l’anglès – L’encanyissada - Mirador del Carreter –La casa de fusta – Camí dels pescadors –Sant Jaume d’enveja –Passeig fluvial Deltebre –Masia de la Torra.

Arribada:
Centre DELTACLETA.

Punts d'interès:
Camí de Sirga – Ullals de Baltasar - Miradors de l’encanyissada - Casa de fusta - Arròs Molí de Rafelet – Poblenou del Delta

Wikiloc


7. Ullals de Baltassar i Encanyissada