Què és Deltacleta?
Deltacleta t’ofereix la possibilitat de llogar una bicicleta elèctrica perquè puguis gaudir d’una experiència en un entorn privilegiat sense gaire esforç físic. Disposem també de rutes programades a través d’un GPS.
El GPS et guiarà i la bicicleta et portarà.

Com funciona una bicicleta elèctrica?
El funcionament bàsicament es com el d’una bicicleta convencional amb la diferència que podrem gaudir d’una ajuda significativa a cada pedalada. Precisament per això es una bicicleta de pedaleig assistit tu fas una pedalada i la bicicleta tindràs la sensació que en fa 4 de més.
El motor funcionarà sempre i quan tu estiguis movent els pedals, disposes de 5 nivells d’assistència o potència perquè puguis adaptar la velocitat al teu gust. Per seguretat els frens també van equipats en sensors per tallar el corrent instantàniament. En 100m que la portis ja te l’has fet teva! I només et quedarà somriure i gaudir.

Qui pot portar una bicicleta elèctrica?
Gairebé tothom! qualsevol persona sense cap premisa d’edat ni de condició física, no cal una formació especial ni estar en bona forma física, perquè la bicicleta et fa avançar sense gaire esforç, especialment quan tenim el vent de cara o en alguna pujada que poguem trobar. L’únic que cal és saber anar en bicicleta.
No fa falta tenir cap permís ni carnet per conduir una bicicleta elèctrica.

I els infants la poden utilitzar?
Sí, tenim la bicicleta normal i la menuda, on l’alçada mínima és 1,35m, però depèn també de la constitució i habilitat de cada nen. Si no arriben a aquesta alçada, disposem d’accessoris per poder anar tots plegats i gaudir de l’experiència amb tota la família. Disposem de cadiretes, remolcs i un tàndem que va connectat a la bicicleta de l’adult.

Què passa si em quedo sense bateria a mig camí?
Si s’esgota la bateria es pot continuar pedalant com en una bicicleta normal. Les rutes estan calculades perquè la bateria duri tot l’itinerari sobradament en condicions normals. Les nostres bicicletes tenen una autonomia de 70 km però hi ha unes variables que condicionen l’autonomia de la bateria, bàsicament depenen del pes del ciclista i el pes extra que portem o arrosseguem, les condicions meteorològiques i l’ús que en fem de l’assistència elèctrica . En aquest sentit no heu de patir les bicicletes estan adaptades a l’activitat a realitzar.

En cas de averia, què he de fer?
Les nostres bicicletes són molt fiables i es revisen diàriament però si passa alguna cosa només hauràs de trucar a Deltacleta i gràcies al servei d’assistència en ruta vindrem a solucionar el problema i canviar la bicicleta si fos necessari.
En tots els lloguers també facilitem un kit d’emergència per que en cas de punxar una roda pugueu reparar l’averia sense embrutar-vos les mans, donat que a vegades estareu en zones protegides i no hi podem accedir en vehicle motoritzat.

He de portar vestimenta adequada?
Si, tot i que la bicicleta es elèctrica recomanem portar roba còmoda i adaptada a l’epoca de l’any que visitem l’entorn del Parc Natural.

Què inclou el lloguer de mig dia?
El lloguer de mig dia inclou la bicicleta Deltacleta amb alforges, el casc, l’assegurança i la bateria carregada al 100%. El lloguer de mig dia és per un màxim de 4 hores, durant el matí (entre les 10h i les 14h) o durant la tarda (entre les 16h i les 20h). S’inclou sempre el Servei d’Assistència en Ruta.

I el lloguer d’un dia?
El lloguer d’un dia inclou la bicicleta Deltacleta amb alforges, el casc, l’assegurança i la bateria carregada al 100%. El lloguer d’un dia de ruta amb Deltacleta compren el lloguer partir de les 10h i la devolució abans de les 20h. S’inclou sempre el Servei d’Assistència en Ruta.

Puc llogar la bicicleta per més d’un dia?
Si, nosaltres et portarem la bicicleta al matí i la recollirem al vespre allà on tu ens diguis per a fer el seu manteniment diari i carregar les bateries. Tenim condicions especials per al lloguer de més d’un dia.

Què no inclou el lloguer?
El lloguer no inclou una sèrie d’elements i accessoris que et tot cas es poden contractar i llogar a part:
• GPS interactiu
• Servei de guia
• Accesoris infantils

Què son les rutes?
Actualment disposem de 5 rutes repartides per tot el Delta de l’Ebre. Cadascuna d’elles te les seves particularitats. Aquestes rutes van gravades en un dispositiu GPS on podràs seguir un itinerari marcat seguint les indicacions que veuràs a la pantalla de l’aparell. D’aquesta manera ens assegurem que no et perdràs i sobretot coneixeràs racons especials difícils de trobar. Totes les rutes ronden els 30 km de llargada, fàcilment realitzables amb les nostres bicicletes.
Disposem també de rutes temàtiques perquè puguis enriquir la teva experiència amb Deltacleta tot realitzant diverses activitats durant la teva ruta cicloturística.
La nostra intenció es que pugueu gaudir d’un passeig sense gaire esforç tot coneixent espais naturals d’especial interès, només has de saber anar en bicicleta tenir ganes de “xalar”.

Com funciona el GPS?
Amb el GPS no us perdreu i sempre sabreu en quin punt de la ruta sou. Al punt d’inici de ruta apretarem el boto de començar i la resta es deixar-se portar. En tot moment veureu la vostra posició al mapa junt amb la direcció a seguir per a realitzar la ruta correctament.
Però a més, les nostres rutes usen el GPS de forma interactiva amb continguts interessants.
Podeu anar sols i al vostre ritme, parant quan voleu i a on voleu, aprofitant d’aquesta manera tots els punts d’observació d’aus repartides per el territori.

El GPS s’ha de llogar obligatòriament?
No, tot i que es molt recomanable. Al Delta de l’Ebre existeixen un munt de camins i senders que sovint són propietat privada o queden tallats per alguna canalització d’aigua o semblant. Si et saps orientar bé i portes un bon mapa endavant!

Totes les bicicletes porten GPS?
No, normalment es porta un GPS per grup sent la persona que porta el dispositiu el guia de la ruta.

Puc contractar un guía acompanyant?
Sí, sempre i quan ho reserveu en antelació. Disposem de varis tipus de guies, cadascun especialitzat en àrees diferents i així pugueu triar segons els vostres interessos com per exemple guia d’ornitologia, guia de fotografia o guia general d’història, tradicions i espais naturals.

Puc llogar algun accessori més?
A part de tots els accessoris relacionats amb el transport d’infants també disposem de prismàtics amb un suport desplegable d’identificació de aus aquàtiques a la vostra disposició.

No vull agafar el cotxe per desplaçar-me que puc fer?
Deltacleta et portarà la bicicleta a on tu ens diguis, ja sigui una casa particular, hotel, casa rural o espai concret del vostre interès. Aquest servei no te cap cost addicional.

Si m’agrada l’experiència puc comprar-ne una de bicicleta?
Esclar que si!, som distribuïdors i servei tècnic oficial de la marca LEGEND, amb distribució a tota Espanya i qualitat contrastada.

He de saber alguna cosa més de Deltacleta?
Sí, la més important! Amb Deltacleta gaudiràs d’una experiència única en un entorn gairebé únic, a més podràs recórrer el territori sense cansar-te i sobretot totalment integrant en l’entorn. Si vens al Delta de l’Ebre tasta Deltacleta!!