Badia del Fangar en bici elèctrica i visita guiada a Ecoherbes

En aquesta activitat realitzarem una visita Guiada per la Badia del Fangar en bicicleta elèctrica, el nostre guia us explicarà tots els secrets i curiositats d’aquest racó tant especial del Delta del Ebre, des dels processos del cultiu de l’arròs i el musclo present a la badia, a la identificació i observació d’una gran diversitat d’ocells que conviuen a la zona.

A la meitat de ruta visitarem el Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park,un lloc privilegiat on els visitants poden passejar, retrobar-se amb la natura i descobrir les més de 400 espècies de plantes aromàtiques i medicinals que hi creixen. Un guia expert en el jardí , ens acompanyarà durant la nostra visita i ens oferirà descobrir de forma interactiva, un món d’experiències sensorials pel que fa a aromes, sabors, textures, colors i propietats de las plantes, en els seus usos actuals i històrics, i en diverses civilitzacions.

Un cop acabem la nostra visita a Ecoherbes anirem tornant cap a Deltacleta, la posta de sol ens acompanyarà tot el viatge de tornada cap a Deltacleta que de ben segur que us deixarà bocabadats, en definitiva una ruta per utilitzar tots cinc sentits.

Contacteu amb nosaltres per a demanar més informació i reserves

L'esdeveniment ha finalitzat.

Data

11 ag. 2021
Caducat

Temps

16:00 - 21:00

Preu

38,00€

Localització

Deltacleta

Organitzador

Deltacleta
Telèfon
648725862
Email
info@deltacleta.cat
Lloc web
https://www.deltacleta.cat