Reserves

Truca'ns - De 9:30h a 20:30h

Vine'ns a veure

Ctra. TV-3451 Km 3 – Masia de la Torra, 43580 Deltebre, Tarragona

Omple el formulari per fer una reserva o per a qualsevol consulta

Preguntes freqüents

És molt fàcil, tan fàcil com anar amb una bicicleta normal de tota la vida. Si ja saps anar en bicicleta et serà molt fàcil gaudir de la ruta. 

Funciona igual que amb una bicicleta convencional, s’ha de pedalar per avançar. La única diferència és que amb el sistema elèctric connectat, el pedaleig és assistit i, amb un mínim esforç de cames, el vehicle avança. La sensació que tindreu és com si algú os donés una empenta quan pedaleu, i para aquesta empenta quan deixeu de pedalar. En qualsevol moment s’atura l’assistència elèctrica si es frena amb qualsevol dels dos frens de la bicicleta Deltacleta. A més, incorpora un regulador d’assistència (accelerador) amb el que podreu augmentar al vostre gust el nivell de velocitat de la bicicleta per adaptar-lo a les circumstàncies de la ruta (pujades, plans,…), sempre que s’estigui pedalant i fins arribar als 25 Km /h. Si no es pedala, l’assistència no funciona, més enllà dels 6 km/h.

Sí, tenim la bicicleta normal i la menuda, on l’alçada mínima és 1,35m, però depèn també de la constitució i habilitat de cada nen. Si no arriben a aquesta alçada, disposem d’accessoris per poder anar tots plegats i gaudir de l’experiència amb tota la família. Disposem de cadiretes, remolcs i un tàndem que va connectat a la bicicleta de l’adult.

Les nostres bicicletes són molt fiables i es revisen diàriament però si passa alguna cosa només hauràs de trucar a Deltacleta i gràcies al servei d’assistència en ruta vindrem a solucionar el problema i canviar la bicicleta si fos necessari.

En tots els lloguers també facilitem un kit d’emergència per que en cas de punxar una roda pugueu reparar l’averia sense embrutar-vos les mans, donat que a vegades estareu en zones protegides i no hi podem accedir en vehicle motoritzat.

Si, nosaltres et portarem la bicicleta al matí i la recollirem al vespre allà on tu ens diguis per a fer el seu manteniment diari i carregar les bateries. Tenim condicions especials per al lloguer de més d’un dia.

Sí, sempre i quan ho reserveu en antelació. Disposem de varis tipus de guies, cadascun especialitzat en àrees diferents i així pugueu triar segons els vostres interessos com per exemple guia d’ornitologia, guia de fotografia o guia general d’història, tradicions i espais naturals.

Sí, a les nostres instal·lacions disposem d’una zona d’aparcament gratuït on podràs deixar el cotxe amb tota tranquil·litat. 

Deltacleta et portarà la bicicleta on tu ens demanis, ja sigui una casa particular, hotel, casa rural o espai concret del vostre interès. Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost.