Rutes

Descobreix el Delta de l'Ebre en bicicleta

Totes les nostres rutes són circulars i estan dissenyades per a que gaudeixis d’una jornada plaent, amb parades idònies per observar els ocells des dels diferents aguaits. També es poden fer en mitja jornada segons el ritme o la distància de la ruta que triïs. 

Al llarg de cada recorregut coneixeràs la diversitat d’ecosistemes que conviuen en un mateix paisatge natural: riu, mar, badies, platges, dunes, salobrars, llacunes i grans extensions de camps de conreu d’arròs, en resum… l’essència del Delta de l’Ebre.

Rutes Cicloturístiques

Les majoria de rutes cicloturístiques són autoguiades per mitjà d’un GPS o app, i amb el suport d’un mapa que et proporcionem al centre. Si ho prefereixes, també es poden realitzar acompanyades d'un guia de natura per ajudar-te a entendre la fragilitat d'aquest ecosistema i les curiositats que amaga.

El Far de la Punta del Fangar (Guiada en “Fat Bike”)

12 km
3H
Cada dia de 17h a 20h
4 persones

Ullals de Baltassar i Encanyissada

48 km

Entre canals fins al riu Ebre

31 km

La Tancada i l’Encanyissada

43 km

Rutes Temàtiques

Les nostres rutes temàtiques completaran la teva visita en bicicleta pel Delta. Descobreix sabors i labors pròpies de la terra mentre realitzes el recorregut en bicicleta. Estan pensades per a que puguis realitzar una activitat complementària dins del teu itinerari en bicicleta pel Delta de l'Ebre i, d'aquesta manera, la teva experiència amb Deltacleta sigui completa.

Ruta Familiar

Educació Ambiental i Territori

Ruta Migratòria (Ornitològica)

Rutes Gastronòmiques

Les rutes gastronòmiques són un viatge a través del paladar amb bicicleta elèctrica. Et permetrà entendre com els recursos naturals que ofereix la terra deltaica ens regala un ampli ventall de productes d’un gran valor gastronòmic. Podràs degustar els productes i totes les seves elaboracions envers l'anguila, l'ànec, els musclos i l'arròs.

Bici & Sake

30 km
Cada dia de 10h a 14h

Bici & Tapes

30 km
De dijous a dissabte de 10h a 14h

Petits Viatges

Les nostres rutes en bicicleta de varis dies permeten descobrir l’essència del cicloturisme: viatjar en bici. Us proposem, doncs, la possibilitat d’experimentar un petit gran viatge en bicicleta, només es tracta de venir a Deltacleta, deixar el cotxe i descobrir el nostre territori d’una manera diferent. Si ja coneixes aquesta sensació esperem que t’agradi la proposta i, si es el primer cop, només dir-te una cosa… enganxa!

Durant la ruta podràs portar tot el que et faci falta a la bicicleta amb les nostres alforges adaptades o demanar que et portem l’equipatge al allotjament. Contacta amb nosaltres i t’informarem sobre les condicions.