El Far de la Punta del Fangar (Guiada en “Fat Bike”)

Aquesta ruta en bicicleta ens portarà a un dels indrets més màgics, inhòspits i emblemàtics de tot el Delta de l’Ebre. El fet que només es pugui arribar a peu o en bicicleta ens permet poder gaudir-ne en tota seva esplendor. Les dunes naturals, el mar i el conjunt que envolten el Far del Fangar fan que sigui un indret únic i espectacular.

Aquesta ruta només es pot fer guiada i en grups reduïts, la intenció es minimitzar al màxim la nostra petjada a l’entorn i abogar per la responsabilitat en un lloc protegit. Es un entorn delicat del Parc Natural… una zona de nidificació entre dunes d’espècies d’aus protegides, també es una de les zones on més es nota la regressió del Delta. Per a realitzar la ruta utilitzarem bicicletes tipus “Fat Bike” normals amb unes rodes molt amples dissenyades específicament per a poder pedalar per la sorra. Es necessari tenir un mínim de forma física ja que la ruta no permet cap “escape” en el cas de voler abandonar l’activitat. No es difícil però pedalar per la sorra requereix una mica més d’esforç.

Sobre l’itinerari: un cop siguem a Deltacleta agafarem la nostra furgoneta per a desplaçar-nos fins al lloc de sortida, a la platja de la Marquesa. Un cop allà començarem a pedalar cap al Far i tornarem per la part interior de la punta del Fangar on segurament els miratges ens acompanyaran durant la ruta. Després de la ruta tornarem a agafar el transport cap a Deltacleta.

  • Centre Deltacleta
  • Platja de la Marquesa
  • Far de la Punta del Fangar
  • Centre Deltacleta

  • Platja de la Marquesa
  • Far de la Punta del Fangar

Comparteix a

Més informació

12 km
Durada: 3H
Horari: Cada dia de 17h a 20h
Mínim: 4 persones

*Cal reserva prèvia

Rutes relacionades

Ullals de Baltassar i Encanyissada

48 km

La Badia del Fangar

22 km

La Desembocadura del Riu Ebre

33 km

La Desembocadura del Riu Ebre + La Badia del Fangar

43 km

La Tancada i l’Encanyissada

43 km

Entre canals fins al riu Ebre

31 km

Inclosos en tots els lloguers de bicicletes:

Casc

Ruta

Alforges

Cadenat

Assistència