T’ajudem?

Som un centre cicloturístic que ofereix una experiència única amb bicicleta pel Parc Natural del Delta de l’Ebre. T’oferim diverses rutes cicloturístiques per a que gaudeixis d’un paisatge privilegiat durant tot l’any.

És molt fàcil, tan fàcil com anar amb una bicicleta normal de tota la vida. Si ja saps anar en bicicleta et serà molt fàcil gaudir de la ruta. 

Funciona igual que amb una bicicleta convencional, s’ha de pedalar per avançar. La única diferència és que amb el sistema elèctric connectat, el pedaleig és assistit i, amb un mínim esforç de cames, el vehicle avança. La sensació que tindreu és com si algú os donés una empenta quan pedaleu, i para aquesta empenta quan deixeu de pedalar. En qualsevol moment s’atura l’assistència elèctrica si es frena amb qualsevol dels dos frens de la bicicleta Deltacleta. A més, incorpora un regulador d’assistència  amb el que podreu augmentar al vostre gust el nivell de velocitat de la bicicleta per adaptar-lo a les circumstàncies de la ruta (pujades, plans,…), sempre que s’estigui pedalant i fins arribar als 25 Km /h. Si no es pedala, l’assistència no funciona, més enllà dels 6 km/h.

Gairebé tothom! qualsevol persona sense cap premisa d’edat ni de condició física, no cal una formació especial ni estar en bona forma física, perquè la bicicleta et fa avançar sense gaire esforç, especialment quan tenim el vent de cara o en alguna pujada que poguem trobar. L’únic que cal és saber anar en bicicleta. Si no sapa anar en bicicleta , disposem d’un tricicle elèctric que et permetrà fer l’activitat sense que el factor equilibri hagi de ser un problema.

No fa falta tenir cap permís ni carnet per conduir una bicicleta elèctrica.

 L’alçada mínima és 1,40m, però depèn també de la constitució i habilitat de cada nen/a. Si no arriben a aquesta alçada, disposem d’accessoris per poder anar tots plegats i gaudir de l’experiència amb tota la família. Disposem de cadiretes, remolcs i un tàndem que va connectat a la bicicleta de l’adult.

Si s’esgota la bateria es pot continuar pedalant com en una bicicleta normal. Les rutes estan calculades perquè la bateria duri tot l’itinerari sobradament en condicions normals. Les nostres bicicletes tenen una autonomia de 70 km però hi ha unes variables que condicionen l’autonomia de la bateria, bàsicament depenen del pes del ciclista i el pes extra que portem o arrosseguem, les condicions meteorològiques i l’ús que en fem de l’assistència elèctrica . En aquest sentit no heu de patir les bicicletes estan adaptades a l’activitat a realitzar.

Les nostres bicicletes són molt fiables i es revisen diàriament però si passa alguna cosa només hauràs de trucar a Deltacleta i gràcies al servei d’assistència en ruta vindrem a solucionar el problema i canviar la bicicleta si fos necessari.

En tots els lloguers també facilitem un kit d’emergència per que en cas de punxar una roda pugueu reparar l’averia sense embrutar-vos les mans, donat que a vegades estareu en zones protegides i no hi podem accedir en vehicle motoritzat.

Si, tot i que la bicicleta és elèctrica recomanem portar roba còmoda i adaptada a l’època de l’any que visitem l’entorn del Parc Natural.

El lloguer de mig dia inclou la bicicleta Deltacleta amb alforges, el casc, l’assegurança i la bateria carregada al 100%. El lloguer de mig dia és per un màxim de 4 hores, durant el matí (entre les 10h i les 14h) o durant la tarda (entre les 16h i les 20h). S’inclou sempre el Servei d’Assistència en Ruta.

El lloguer d’un dia inclou la bicicleta Deltacleta amb alforges, el casc, l’assegurança i la bateria carregada al 100%. El lloguer d’un dia de ruta amb Deltacleta compren el lloguer partir de les 10h i la devolució abans de les 20h. S’inclou sempre el Servei d’Assistència en Ruta.

Si,  et portarem la bicicleta allà on tu ens diguis, el teu allotjament ha d’estar adaptat per poder guardar la bicicleta en seguretat per la nit. Tenim condicions especials per al lloguer de més d’un dia.

El lloguer no inclou una sèrie d’elements i accessoris que pots contractar o llogar a part:

  • Servei de guia
  • Accesoris infantils

Actualment disposem de  rutes repartides per tot el Delta de l’Ebre. Cadascuna d’elles te les seves particularitats. Aquestes rutes estan  gravades en una App. mòvil on podràs seguir un itinerari marcat seguint les indicacions que veuràs a la pantalla del teu telèfon. D’aquesta manera ens assegurem que no et perdràs i sobretot coneixeràs racons especials difícils de trobar. Totes les rutes ronden els 30 km de llargada, fàcilment realitzables amb les nostres bicicletes.

Disposem també de rutes temàtiques perquè puguis enriquir la teva experiència amb Deltacleta tot realitzant diverses activitats durant la teva ruta cicloturística.

La nostra intenció es que pugueu gaudir d’un passeig sense gaire esforç tot coneixent espais naturals d’especial interès, només has de saber anar en bicicleta tenir ganes de “xalar”.

Amb les nostres rutes publicades a la App. WIKILOC no us perdreu i sempre sabreu en quin punt de la ruta sou. Al punt d’inici de ruta apretarem el boto de començar i la resta es deixar-se portar. En tot moment veureu la vostra posició al mapa junt amb la direcció a seguir per a realitzar la ruta correctament, amés a més podeu seguir gratuïtament les rutes publicades. Podeu anar sols i al vostre ritme, parant quan voleu i a on voleu, aprofitant d’aquesta manera tots els punts d’observació d’aus repartides per el territori.

Sí, sempre i quan ho reserveu en antelació. Disposem de varis tipus de guies, cadascun especialitzat en àrees diferents i així pugueu triar segons els vostres interessos com per exemple guia d’ornitologia, guia de fotografia o guia general d’història, tradicions i espais naturals.

A part de tots els accessoris relacionats amb el transport d’infants també disposem de prismàtics amb un suport desplegable d’identificació de aus aquàtiques a la vostra disposició.

Deltacleta et portarà la bicicleta on tu ens demanis, ja sigui una casa particular, hotel, casa rural o espai concret del vostre interès.  Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost. 

Esclar que si!, som distribuïdors i servei tècnic oficial de varies marques de primera linia. 

Sí, la més important! Amb Deltacleta gaudiràs d’una experiència única en un entorn gairebé únic, a més podràs recórrer el territori sense cansar-te i sobretot totalment integrant en l’entorn. Si vens al Delta de l’Ebre tasta Deltacleta!!